10:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El comerç local d’Alfafar informarà des de MediteRadio durant tota la setmana.

Cada dia de 8:00h a 12:00h del matí s’emetrà en directe des d’Alfafar, un amplia programació per a tractar l’actualitat del comerç local parlant així dels diferents temes d’interés per a totes les persones que formen part d’una xicoteta o mitja empresa.

Aquesta participació amb MediteRadio s’ha dut a terme gràcies a l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (ACYPAL). Durant tota la setmana, el comerç serà el protagonista amb tertúlies, taules redones i espais dedicats en la major part del temps al comerç local.
En la programació participaran com tertulianos i tertulianas experts en comerç com Mauro Lorenzo, president de ACYPAL i diferents tècnics especialitzats en el tema. A més intervindrà l’Alcalde, Juan Ramón Adsuara, i alguns dels regidors i regidores de l’Ajuntament d’Alfafar.

Es tractaran diferents assumptes com: l’oci responsable, la història del comerç d’Alfafar o les fires de ACYPAL. També es respondrà a qüestions relacionades amb el comerç local que han fet directament les i els comerciants del municipi.

Des de l’Ajuntament Alfafar es promouen activitats que ajuden a difondre el comerç local i tot el que l’envolta. Durant aquesta setmana a través del dial 101.9 FM els veïns i veïnes estaran informats sobre tot el que esdevé en el comerç d’Alfafar.

Últimas noticias

Contenido relacionado