Comerç fixa 11 obertures en diumenges i festius per a 2019

L'Observatori del Comerç ha fixat onze dies d'obertura en diumenges i festius per a 2019 en els comerços de la Comunitat Valenciana que no estan en una zona de gran afluència turística.

obertures
PublicitatAVL

L’Observatori del Comerç ha fixat onze dies d’obertura en diumenges i festius per a 2019 en els comerços de la Comunitat Valenciana que no estan en una zona de gran afluència turística, en una votació que ha obtingut el suport de la majoria dels integrants d’aquest organisme.

Així, els comerços podran obrir el 13 de gener (rebaixes), el 14, 19 i 21 d’abril (per major afluència turística), el 23 de juny, el 7 de juliol (rebaixes), el 12 d’octubre i els diumenges de desembre 6, 15, 22 i 29 per la campanya de Nadal i Reis.

PublicitatRovira  

En l’Observatori s’han presentat tres propostes amb xicotetes variacions entre elles com l’obertura dels dies 6, 15, 22 i 29 de desembre, que ha preferit la majoria, o la d’1, 6, 15 i 22 del mateix mes, que ha rebut el suport de nou vots.

Segons ha indicat el conseller d’Economia, Rafael Climent, després de la reunió, el sector del comerç “s’ha pacificat molt”.

Climent ha informat que el Pla d’Acció Territorial del Comerç (Patsecova) està en la seua tramitació final i es preveu que a l’abril estiga llest per a ser aprovat pel Consell, amb el que es tindrà “una estructura delimitada del comerç a la Comunitat”.

Publicitat