Comerç convoca subvencions per a la promoció del comerç local de Sagunt

PublicitatAVL

Es tracta d’unes ajudes dirigides tant a associacions de comerciants com a comerços per a la realització d’activitats de promoció dirigides a la dinamització del comerç de Sagunt durant 2018, així com per a la creació i consolidació del comerç local i que ascendeixen a un total de 46.000 euros.

Per al regidor de comerç, Sergio Moreno, “es tracta d’una iniciativa més duta a terme per l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sagunt amb la finalitat de recolzar les actuacions de les associacions de comerciants del municipi per a dinamitzar el comerç de proximitat i sobretot per a incentivar i recolzar  la creació de nous establiments comercials en la nostra ciutat i millorar la competitivitat de les ja existents ja que és de summa importància per a este Equip de Govern potenciar l’activitat econòmica del nostre municipi en el qual juga un paper molt important i primordial el xicotet comerç de la localitat”.

PublicitatRovira  

La convocatòria per a la realització d’activitats de promoció dirigida a la dinamització del comerç local contempla dos línies d’actuació. D’una banda al foment d’activitats  de promoció comercial, dotada de 20.000 euros, per a dinamitzar  el comerç de proximitat mitjançant la pràctica de campanyes promocionals, animació comercial, decoració, promoció i publicitat del comerç associat. I d’altra banda, per a fires comercials dirigida a afavorir el coneixement i difusió del comerç de la ciutat i afavorir l’intercanvi entre consumidors i comerços amb un pressupost d’11.000 euros.

La convocatòria de subvencions per a la creació i consolidació del comerç local de Sagunt va destinada a donar suport a projectes consistents en implantació de nous establiments comercials, renovació de la imatge dels comerços ja existents i per al relleu generacional. Estes ajudes ascendeixen a un total de 15.000 euros i no havien sigut convocades des del 2014.