Els comerciants de Benaguasil mostren la qualitat dels seus productes en la Fira de Nadal

Benaguasil ha viscut este cap de setmana la celebració de la Fira de Nadal per a potenciar i reactivar el xicotet comerç.

Benaguasil ha viscut este cap de setmana la celebració de la Fira de Nadal per a potenciar i reactivar el xicotet comerç, en una mostra que ha servit perquè els comerciants donaren a conéixer les seues novetats quant a productes i serveis.

El públic que ha respost satisfactòriament ha pogut gaudir d’una gran varietat de productes, des d’alimentació, papereria i regals fins a moda infantil, màrqueting digital, materials de construcció, idiomes, estètica i sessió de contacontes per als més xicotets.

L’alcalde, Ximo Segarra, juntament amb la regidora delegada de l’àrea Patricia Merenciano, i altres companys de l’equip de govern, han recorregut els expositors muntats en la Plaça i saludat als seus propietaris, agraint-los el seu treball i valorant l’esforç realitzat i el potencial comercial que té Benaguasil.

La regidora ha destacat la importància de continuar fent costat al comerç local i ha agraït la presència de tots els negocis que han participat en la Fira. “Després de mesos tan durs des de l’Ajuntament hem apostat juntament amb l’associació Empresaris de Benaguasil per la celebració d’este esdeveniment que ha tingut com a principal objectiu aconseguir amb el suport de tots, que els comerços i establiments del municipi recobren la normalitat i mostrar
que al nostre poble podem trobar el que busquem, a més d’un tracte pròxim, personalitzat i la màxima qualitat”.

Per la seua part el president de l’associació, José Díaz, ha agraït al Consistori les facilitats per a muntar esta fira i, als negocis la seua participació en el qual és el seu primer esdeveniment públic des que fa uns mesos assumira el càrrec.

CatalanSpanish