Més d’un centenar de comerços de Borriana rebran les ajudes de l’ajuntament

L'alcaldessa ha recordat que la resta de diners destinants a les ajudes a autònoms i empresaris que no s'han demanat, es destinaran de nou al comerç amb altres iniciatives.

Més d’un centenar de comerços de la localitat de Borriana rebran a partir de la setmana que ve, les ajudes als autònoms i als comerciants de l’ajuntament Així ho ha explicat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en una roda de premsa on ha lamentat “els intents per a confondre la població respecte a la incompatibilitat d’estes ajudes amb altres provinents de la Generalitat Valenciana o d’altres organismes”.

L’alcaldessa ha reiterat que en cap cas estes ajudes són incompatibles, a més ha manifestat que la resta del muntant destinat a estes ajudes que no es repartisca a través de les peticions i sol·licituds rebudes, tornarà a revertir en el comerç local. De fet, la il·luminació de la campanya de la decoració de Nadal, anirà a càrrec de la regidoria de Comerç. A més de destinar una part a sortejos degut a la bona acollida que van tindre.

400 descàrregues de l’APP de Comerç local

D’altra banda, la regidora de Comerç, Sara Molina, ha destacat els bons resultats de l’app de comerç comparada amb la d’altres municipis. “Hem tingut més de 400 descàrregues, 200 només a l’últim més i comparat amb altres localitats que tenen iniciatives similars, la xifra és importat”.

A més, la regidora ha manifestat que hi ha més establiments que han mostrat interés per formar part. Des de la regidoria de comerç els formara als comerciants amb cursos relacionats amb les noves tecnologies “perquè és un àmbit que cada dia té més força”, hi ha assenyalat.

CatalàEspañol