15.7 C
Valencia

Desenes de comerços de Nules es queden sense ajudes per la rígida burocràcia de les bases

La complexa documentació a presentar que el PP ja va advertir en les taules de treball desespera a molts negocis que van decidir no concórrer al programa.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Desenes de negocis de Nules han decidit no concórrer a les bases convocades per l’ajuntament per a ajudar en la promoció del comerç davant la complexa i rígida burocràcia que s’ha de seguir en el procediment. Les queixes generades entre els professionals es produeixen en un moment “en el qual el consistori hauria de vetlar pels qui són garants d’ocupació i servei, en lloc de posar traves que dificulten l’accés a les ajudes”.

Des del PP de Nules recorden “que este excés de zel ja es va advertir en les taules de treball. Es va acordar per unanimitat facilitar el procediment. No obstant això, a l’hora de la veritat van donar l’esquena a este acord i van convocar unes bases excessivament complexes. El resultat el patim hui”.

Per al PP, “és bàsic facilitar l’accés a estos fons perquè són molts els professionals que porten mesos passant-ho mal”. “Este alleujament puntual ha d’evitar el tancament de més negocis, perquè lamentablement hi ha molts que ja no alcen la persiana perquè les despeses els han afonat”. “Mal servei fa l’alcalde posant més obstacles que facilitats”.
En este sentit, tal com ha assenyalat la regidora del PP, Marta López, “és fonamental que els qui són un baluard per a l’economia de Nules se senten protegits, atesos i se’ls facilite l’accés a unes ajudes, que encara que mínimes, poden alleujar puntualment la seua delicada situació”. Per este motiu, “si l’objectiu que busquem és el de fer costat al nostre teixit productiu, seria molt més intel·ligent actuar d’esta manera que no posar barreres i exigències amb unes bases que molts professionals han lamentat que siguen tan rígides i complicades”.

Des del PP, López reivindica “el màxim suport als autònoms, pimes, autònoms… perquè són les seues activitats les que mantenen el flux de l’economia, garanteixen ocupació a Nules i faciliten recursos i serveis. No podem abandonar-los”, ha declarat.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià