08:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Collado el nou Comissari per a la Policia Local de Burjassot

A partir d’avui dilluns 15 de gener, José Javier Collado Pérez passa a ser el nou Comissari (anteriorment Intendent Principal) de la Policia Local de Burjassot en comissió de serveis. El nou Comissari explica en el seu haver-hi amb un important currículum i formació en diverses matèries, havent efectuat les responsabilitats de Cap de la Policia Local de Xiva.

Collado compta amb àmplia experiència en diferents camps, entre les quals es troba també l’advocacia i abans si es fes càrrec de la prefectura de la Policia Local de Xiva, va participar en importants operacions de la Guàrdia Civil i compta amb un brillant full de serveis en l’institut armat. També disposa de nombroses condecoracions i felicitacions.

Per a l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, “amb aquesta incorporació seguim treballant per a millorar la seguretat en la nostra ciutat i per a seguir planificant el Burjassot, no solament d’ara, sinó del futur, ja que el creixement exponencial d’aquesta ciutat en serveis, amb tot el que comporta, suposa també comptar amb els serveis adequats de la Policia Local. Objectiu que estem segurs que aconseguirem d’ací a poc temps”.

Últimas noticias

Contenido relacionado