Competició desestima el recurs del CD Teruel i confirma la permanència del CD Castellón

La jutgessa única del Comitè de Competició ha decidit desestimar la reclamació presentada pel CD Teruel sobre una possible alineació indeguda de la UE Cornellà en el partit que lel quadre català va vèncer el diumenge davant l'aragonès, la qual cosa provocava el descens immediat a Tercera divisió del Teruel.

PublicitatAVL

La jutgessa única del Comitè de Competició ha decidit desestimar la reclamació presentada pel CD Teruel sobre una possible alineació indeguda de la UE Cornellà en el partit que lel quadre català va vèncer el diumenge davant l’aragonès, la qual cosa provocava el descens immediat a Tercera divisió del Teruel.

Aquest era un dels resultats que afavoria al CD Castellón, per la qual cosa en desestimar l’escrit presentat pel quadre aragonès, el conjunt de la Plana confirma la seva permanència en Segona divisió “B”, ja que d’haver prosperat, el Castellón s’hauria vist abocat a disputar la promoció de permanència.

PublicitatRovira  

La jutgessa única del Comitè de Competició, Carmen Pérez, argumenta que: “No cau la imposició de conseqüències disciplinàries derivades de la reclamació formulada pel CD Teruel, procedint a l’arxiu del present expedient”.

El Teruel reclamava que Abde està sancionat al no haver pogut complir amb el seu equip habitual el partit de suspensió que se li va imposar en veure la cinquena cartolina groga en l’últim partit que va disputar en la categoria de Divisió d’Honor amb el Cornellà. Al no jugar la setmana següent amb el primer equip, la jutgessa única ha donat per complerta la sanció del futbolista.