Compromís per Alacant reclama que s’agilite la convocatòria de la comissió dels Fons Europeus perquè el bipartit “no arribe tard”

La comissió, creada en el ple de desembre a instàncies de Compromís, debatrà sobre els projectes a presentar per als Fons Europeus de Recuperació Econòmica

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha exigit al Bipartit que agiliten al màxim la convocatòria de la comissió sobre els Fons Europeus de Recuperació Econòmica que va aprovar el ple el desembre passat a instàncies de Compromís.

“Els Fons Europeus de Recuperació Econòmica són l’esperança per a pal·liar els efectes duríssims de la crisi econòmica i social a conseqüència de la pandèmia. I ens fa molta por que el bipartit de l’Ajuntament d’Alacant arribe tard, igual que li ha passat amb els pressupostos municipals o igual que li passa a la renovació dels grans contractes”, ha explicat Natxo Bellido, portaveu de la formació progressista.

És per això que des de la coalició exigeixen que es convoque com més prompte millor aquesta comissió municipal que ha de llançar una mica de llum sobre els projectes que l’Ajuntament d’Alacant presentarà a aquests fons.

Bellido ha insistit que “la comissió ha de servir per a discutir, parlar i pactar els projectes que presentarem a aquests fons europeus i per a intensificar el diàleg amb la Generalitat Valenciana per a veure en què manera podran participar els ajuntaments i presentar projectes als més de 1.600 milions que s’han de gestionar a través del Govern del Botànic”.

CatalanSpanish