22.2 C
Valencia

Compromís i Veïns de Borriol subscriuen un acord de govern per aportar estabilitat al poble

Carballeira: "És hora de mirar cap endavant i donar l'estabilitat que tant necessita este Ajuntament".

- Publicitat -AVL

Compromís per Borriol i Veïns de Borriol van signar anit l’acord del Ribàs Llarg, un pacte de governabilitat per al que resta de legislatura que aportarà estabilitat econòmica al municipi i possibilita majories suficients per a dur endavant polítiques útils per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. D’esta forma, als sis regidors de l’actual equip de govern se sumaran els dos regidors de Veïns: Jordi Carballeira i Juan Carlos Gascón.

El pacte, que suma voluntats per superar bloquejos i agilitzar així les iniciatives polítiques en positiu, inclou l’aprovació del Pla de Sanejament, que permetrà millorar els comptes del consistori i així poder realitzar un nou pressupost que puga oferir uns millors serveis públics al veïnat de Borriol. També s’ha acordat la continuïtat dels projectes encetats com són la consecució de l’IES, el PGOU, l’espai sociocultural Els Llavadors, la urbanització dels diferents nuclis poblacionals… així com obrir nous projectes durant el mandat en defensa de la qualitat de vida, la sostenibilitat i el desenvolupament econòmic i social de Borriol.

Hèctor Ramos, alcalde del municipi, celebra l’acord perquè “dota d’una major estabilitat al Govern de Borriol i ens permetrà dur a terme molts dels projectes que s’han dissenyat i d’altres que tenim al cap i que milloraran la vida dels nostres veïns i veïnes, sempre de forma coordinada i transparent”. “Comença una nova etapa amb una major estabilitat al consistori”, conclou.

Jordi Carballeira assegura que “és hora de mirar al futur i començar a millorar la gestió d’este Ajuntament i ordenació del territori”.

Nou organigrama

A conseqüència de l’acord es conforma un nou organigrama. Els regidors de Veïns, Carballeira i Gascón, assumeixen 6 àrees de treball: Urbanitzacions, Personal i Policia, el primer; i Gent Major, Hisenda i Biblioteca, el segon. A més a més, l’acord també suposa la inclusió del regidor de Veïns de Borriol, Carballeira, a la Junta de Govern Local com a tercer tinent d’alcalde.

Quant als membres de l’equip de Govern de Compromís les seues competències queden de la següent manera: Priscila Pauner; Urbanisme, Esports i Festes. Paloma Vicent; Educació, Joventut, Salut i Benestar Social. Josep Cristià Linares; Serveis Públics, Patrimoni, Arxiu, Contractació i Turisme. Rubén Llorens; Medi Ambient, Comerç, Noves Tecnologia i Agricultura. I Elizabeth Román; Cultura, Igualtat i Cementiri.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,745FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià