Compromís rebutja la instal·lació del circ amb animals al municipi d’Alfafar

"Considerem que el circ ha d’evolucionar cap un altre tipus d’espectacle, i fer del patiment o exhibició animal un espectacle, no és digne ni ètic i, per descomptat, ho rebutgem al nostre poble."

El col·lectiu Compromís per Alfafar ha fer públic el seu rebuig a la instal·lació al municipi d’Alfafar, del circ amb animals “Circ de Nadal”,  on es troben en gàbies animals com tigres, cavalls, cocodrils, serps i goril·les. Animals que, en opinió dels membres de la formació, són de gran envergadura i no haurien de estar en gàbies i en condicions higièniques i sanitàries molt dubtoses.

Segons un comunicat de l’organització s’ha s’ha instal·lat en Alfafar per la proximitat amb la ciutat de València i així, sortejar la normativa municipal de la ciutat de València, que prohibeix el circ amb animals. “Som conscients que aquest circ no està dirigit al poble d’Alfafar, sinó que vol que siga la gent de València i rodalia el seu públic”

PublicitatTroballengua  

Compromís també ha demanat a l’ajuntament que no atorgue la llicència municipal i han instat al govern municipal mitjançant una moció que es garantisca la protecció dels animals, però també dels treballadors i del públic.

“Considerem que el circ ha d’evolucionar cap un altre tipus d’espectacle, i fer del patiment o exhibició animal un espectacle, no és digne ni ètic i, per descomptat, ho rebutgem al nostre poble.” Han assenyalat

Compromís participará en la manifestació en contra del circ que es farà el 25 de novembre, així com la recollida de firmes que ja porta més de 25.000 en change.org

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana