Compromís espera recuperar el Conservatori previst al Pla General de Castelló

Ignasi García ha manifestat públicament la confiança en què el canvi en el solar previst, d'on es va retirar esta etiqueta que concretava el seu ús, puga resoldre's: "com ens ha assegurat el senyor López, en les setmanes vinents buscarem una solució satisfactòria".

Compromís per Castelló ha demanat hui al ple municipal que el terreny sobre el qual està, o estava fins fa poc, almenys sobre el paper, projectat el futur Conservatori de Música i Dansa recupere la denominació que reserva l’espai per a esta finalitat.

Com s’ha explicat, sembla ser que en l’última revisió dels documents del Pla General abans de la seua aprovació per part de la Junta de Govern Local, Compromís va detectar que la denominació del solar havia estat retirada, motiu pel qual ha sol·licitat hui la reincorporació.

Com ha explicat el regidor de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, “Castelló no necessita un solar pintat de groc en un mapa, Castelló necessita un nou conservatori de música i dansa i que l’escola d’art i disseny guanye espai per tenir una docència i un ensenyament dignes”, alhora que ha assenyalat públicament la seua confiança en resoldre esta variació, deixant clar que els seus socis de govern ja són sabedors d’esta petició que ha pujat hui al faristol del Plenari: “confiem en què, com ens ha assegurat el senyor López, en les setmanes vinents buscarem una solució satisfactòria”.

Compromís també recorda que a la pàgina web de l’exposició pública del Pla D’Ordenació Detallada es pot trobar el pla mencionat, on especifica que el solar situat al costat de la ronda Est està destinat al Conservatori de Música i Dansa. Durant el període d’exposició pública del Pla General, esta ubicació no va rebre cap al·legació contrària.

No obstant això, el vot de Compromís per Castelló ha estat favorable. El portaveu del grup municipal Compromís per Castelló també ha destacat que este Pla General “permet el desenvolupament industrial, especialment al voltant de la plataforma intermodal, deixa fora de la partida l’especulació urbanística”

!Hui és un bon dia, un dia excel·lent per a Castelló, hui estem més prop de tenir el Pla General que Castelló necessita”, ha conclós el portaveu de Compromís per a qui els vots a favor d’este pla permeten “avançar en el tràmit que aprovarem hui farem un pas enorme en esta Marató que vam començar a córrer en 2016”. Garcia també ha agraït el treball del funcionariat municipal, la col·laboració de tota la gent que va participar del debat polític i dels meus companys que hui no estan ací, Iñaki Vallejo, Xavi del Señor i Rafa Simó, amb qui vam negociar la primera proposta del Pla General Estructural, la resposta a les seues al·legacions i la primera proposta del Pla D’Ordenació Detallada. Sé que hui els tres estaran molt contents”.

CatalanSpanish