domingo, 26 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Compromís demana que es mantinguin les mesures de seguretat i sanitàries en els mercats ambulants municipals

Aquesta mesura se suma a les diferents que ha realitzat la coalició per a fer costat als mercats i mercats ambulants de la ciutat, un sector comercial que genera ocupació i fomenta el comerç de proximitat i proximitat.

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha demanat que es mantinguin les mesures de seguretat amb la presència de Policia Local i també les mesures sanitàries amb protecció civil en els mercats ambulants de la ciutat.

En aquest sentit des de la coalició consideren que especialment el mercat ambulant de Teulada seria especialment beneficiat per aquestes mesures, que són positives i que a més aporten valor afegit a aquests espais.

“Hem de mantenir aquestes mesures una vegada hàgim passat l’alerta sanitària que afavoreix aquest comerç i que genera ocupació, per això li demanem al bipartit que ho mantingui més enllà de l’alerta sanitària”, ha destacat Bellido.

Aquesta mesura se suma a les diferents que ha realitzat la coalició per a fer costat als mercats i mercats ambulants de la ciutat, un sector comercial que genera ocupació i fomenta el comerç de proximitat i proximitat. La coalició va reclamar al principi de la crisis mesurades per a aquests comerciants com a exempcions de taxes o l’obertura amb mesures de seguretat d’aquests espais.

Últimas noticias

Contenido relacionado