Compromís espera que Alacant augmente personal per a gestionar les ajudes a autònoms, pime i micropimes

La coalició també proposa que s'amplien els canals de comunicació amb la ciutadania perquè puguen optar a les subvencions.

Compromís per Alacant ha instat al bipartit de PP i Ciutadans a reforçar el personal per a tramitar les ajudes a autònoms, micropimes i pimes de fins a 10 treballadors que està previst que isquen dilluns que ve.

En aquest sentit, Natxo Bellido, portaveu de la coalició ha insistit que és imprescindible un reforç del personal per a tramitar com més prompte millor aquestes ajudes, però també perquè el seu pagament es realitze al més prompte possible i “no es retarden més unes ajudes per a les quals ja anem molt tard”

Des de la formació progressista també han posat el focus en la importància d’ampliar els canals de comunicació i informació per a la ciutadania, de manera que la informació sobre les ajudes arribe com més prompte millor als sectors afectats i que puguen optar a aquestes, ja que el termini és de tot just 10 dies.

Des de la coalició consideren imprescindible fer un esforç en la comunicació i agilitar al màxim la tramitació i el pagament d’aquestes ajudes, que arriben a més de dos mesos de l’Estat d’Alarma, quan molts autònoms, micropimes i pimes porten mesos amb les portes dels seus negocis tancades. “Les mesures en aquest sentit són imprescindibles si volem que tornen a obrir les portes els comerços de proximitat que creguen ocupació de qualitat, donen vida als nostres carrers i ens ajuden a construir una ciutat més amable”, ha conclòs Bellido.