Compromís expulsa a Miguel Ángel García i als regidors de Benitatxell

Micó: “Instem al president provincial del PP a Alacant, José Císcar, que faça el mateix que ha fet Compromís i expulse a César Sánchez del seu partit per a governar la Diputació d'Alacant amb dos imputats i un trànsfuga”.

La Coalició Compromís enceta el procediment d’expulsió dels seus regidors a l’Ajuntament de Benitatxell –Miguel Ángel GarcíaJorge Pascual Fortes i María Teresa Roldán– per votar una moció de censura amb el suport d’una imputada. La direcció de la coalició ha dut al comité de garanties nacional el posicionament dels seus tres regidors  durant el ple celebrat este dijous perquè este els expulse.

Compromís no ha pogut evitar la moció de censura per estar condicionada per una ordre judicial. La direcció ja va comunicar als seus regidors que la moció presentada no estava avalada per l’executiva i que els càrrecs que la votaren serien inclosos en un expedient disciplinari que acabaria amb la seua expulsió.

No obstant això, la coalició manté la seua confiança en el treball fet per l’agrupació local a Poble Nou de Benitatxell. A més, vol recordar que la situació que es viu en esta localitat és producte de la putrefacció a la qual el PP ha sotmés a l’ajuntament en els darrers anys.

Encara que la força més votada el 2015 va ser Compromís per Benitatxell, el ja exalcalde, Josep Femenia -expulsat de Compromís l’any 2012, i que ha format part de tres partits en quatre anys- s’ha sostingut en el poder fins ara amb el vot d’una regidora imputada per corrupció i d’un trànsfuga del PP, els mateixos regidors que ara voten a favor de la moció que deixa Femenia fora del poder.

“Compromís ha decidit expulsar els seus regidors de forma coherent amb el que sempre ha defensat, ja que no compartim que imputats i trànsfugues decidisquen els governs a cap municipi”, ha considerat la coportaveu nacional de la coalició, Àgueda Micó.

“No acceptem lliçons d’ètica d’un partit com el PP, que governa la Diputació d’Alacant amb vicepresidents imputats i el vot d’un trànsfuga. Per tant, instem al president provincial del PP a Alacant, José Císcar, que faça el mateix que ha fet Compromís i expulse a César Sánchez del seu partit perquè es manté com a president de la Diputació d’Alacant gràcies al suport d’un trànsfuga de Ciudadanos i dos imputats del PP”, ha conclòs Micó.

ValenciàEspañol