Compromís condemna l’intent de boicotejar “les Magues de Gener”

Fran Ferri: "Alguns energúmens sempre van a per els més febles".

El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha condemnat l’intent de boicotejar la cavalcada de les Magues de Gener a València per part d’un grup de manifestants de la concentració de la plataforma España Existe. “Alguns energúmens sempre van a pels més febles: els xiquets”, ha lamentat.

Al final de la desfilada d’ahir diumenge, un grup de persones procedents de la manifestació convocada a nivell nacional per Vox contra el nou govern es va congregar en la plaça de l’Ajuntament de València per a rebre a les magues entre xiulades, esbroncs i crits de “traïdors” i “catalanistes”, sense incidents.

Ferri ha expressat en roda de premsa la “denúncia ferma” de Compromís a aquest tipus d’actes, per part de “gent que pareix que simpatitza amb el partit d’extrema dreta Vox, que només es dediquen a cobrar de ‘xiringuitos’ per a després fer el mal i sembrar la por”.

Es tracta d’actituds d'”alguns energúmens que sempre intenten anar a pels mes febles: els xiquets, en aquest cas els valencians i en uns altres els menors no acompanyats”, ha advertit el síndic de la coalició.CatalanSpanish