Compromís mantindrà l’alcaldia de la Pobla de Vallbona després d’un pacte a quatre

Compromís repetirà alcaldia a La Pobla de Vallbona amb Josep Vicent Garcia com a alcalde, després d'aconseguir un acord amb PSPV-PSOE, Cupo i Contigo.

Compromís repetirà alcaldia a La Pobla de Vallbona amb Josep Vicent Garcia com a alcalde, després d’aconseguir un acord amb PSPV-PSOE, Cupo i Contigo.

Després del resultat de les eleccions municipals a La Pobla de Vallbona la formació de govern estava en l’aire: amb 7 regidors per a Compromís, 6 per a PP, 3 PSPV, 2 Ciudadanos, 1 Cupo, 1 Contigo i 1 Vox.

Es repeteix un pacte a quatre canviant EU (que no té representació) per Contigo, es mantenen el PSPV, Cupo i Compromís.

Josep Vicent Garcia ha destacat que amb aquesta nova legislatura com a alcalde de Compromís “es consolida un canvi polític i sociològic d’un poble que històricament ha sigut conservador”. Respecte de l’entrada de Vox en el ple municipal li dóna “gens de transcendència” perquè “representen a gent que ja estava en el PP, no hi ha una radicalització de part de la societat local”.

És la primera vegada que el PP deixa de ser la primera força a La Pobla de Vallbona després que Maria Carmen Contelles haja perdut 3.000 vots en les passades eleccions.

ValenciàEspañol