22.4 C
Valencia

Compromís Peníscola reclama la reparació urgent dels semàfors de la Costa Sud

Compromís Peníscola registra una instància per a què reparen els semàfors de la carretera de la costa sud a l’ altura de la urbanització “Monte Pichells”, on es situa una doble corba perillosa.

- Publicitat -AVL

Juan Marcos, regidor i coportaveu local de Compromís lamenta que l’ equip de govern s’ oblide d’estes urbanitzacions amb el perill que comporta que no funcionen estos semàfors.

La corba a l’ altura de la urbanització “Monte Pichells”, sempre ha segut tot un perill, per tant, hem registrat una instància per a què es fiquen en funcionament estos semàfors, vetllant així per la seguretat tan de veïns i veïnes, com de vehicles i vianants que circulen per esta carretera, informa Juan Marcos.

Els veïns i veïnes de la Urbanització “Monte Pichells” i d’ urbanitzacions properes de la Costa sud, ens han transmès que els semàfors fa setmanes que no estan en funcionament, provocant que aquesta zona de la carretera es convertisca en tot un perill, continua Juan Marcos.

A més a més, els veïns i veïnes de les urbanitzacions indiquen que per la nit és tot un perill circular per esta carretera, per tant des de Compromís, hem demanat la reparació urgent dels semàfors en “Monte Pichells”, registrant una instància amb esta finalitat, afirma el regidor de compromís.

El regidor de Compromís, conclou:  el costum d’este equip de govern de treballar sempre de cara al turista, cap a la galeria i només preocupant-se per la seua imatge, provoca la deixadesa i oblit d’ actuacions destinades a la gent que viu en Peníscola tot l’  any, quan aquestes actuacions haurien de ser una prioritat.

Vicent Castell, regidor i secretari local de Compromís indica Compromís Peníscola hem fet tot el que està en les nostres mans i durant tot este temps hem estat molt actius davant altres administracions defensant al nostre poble.

Castell recorda: En tot moment hem estat en comunicació amb Compromís Senat i amb el nostre senador Carles Mulet, qui el 11 de Març, ja va registrar una pregunta en el Senat, preguntant si el Govern o costes, té prevista alguna actuació per reparar la carretera de la costa sud que comunica el nucli urbà amb la urbanització Font Nova, carretera que va sortir molt afectada després del temporal Glòria.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,789FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló consciència en la protecció dels ecosistemes amb una solta de tortuga a la platja

Un centenar de persones participa en la campanya ambiental celebrada aquest cap de setmana amb motiu del Dia Marítim Mundial

Turisme programa noves visites guiades i teatralitzades per als últims mesos de 2020

L'oferta d'activitats impulsades per a reconéixer Castelló es prolonga després d'un estiu en el qual ha dinamitzat la ciutat

Un accident de cotxe a Corbera deixa 3 ferits, dos d’ells menors

Les tres persones han sigut tralladades a l'Hospital de la Ribera i a la Fe de València.

María José Lloria serà la comissionada d’Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut

Lloria és directora d'Infermeria d'Atenció Primària del departament de Salut València - La Fe des de l'any 2014.
- Advertisement -

: Valencià