20.9 C
Valencia

La Pineda del Molinet de Teulada sí tenia més opcions, segons Compromís

La formació local ha explicat com la formació valencianista ja estava en contra en 2003 del model plantejat d'ordenació urbanística.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Compromís per Teulada-Moraira ha fet públic un comunicat on assenyala que ni actualment Compromís, ni en el seu dia el Bloc Nacionalista Valencià estaven d’acord amb el resultat final d’aquesta execució urbanística:

En aquell ple extraordinari de 2002 on es van votar 3 convenis al mateix temps, el BNV va votar a favor, si, és cert i possiblement a causa de la poca cultura urbanística que es tènia en l’època, que no és la d’ara. Per cert, destacar que aquests convenis es signaren el mateix dia que es fa el ple extraordinari, curiós.

- Publicitat -

A les senyories del PP se’ls oblida, que mesos després en 2003 quan es va votar la proposta inicial del Pla General Urbanístic (P.G.U.O) la postura del BNV va ser l’abstenció, no votant en contra, veient la unanimitat que si hi havia per tots els altres partits representats en aquella corporació. La postura era clara, el partit no estava d’acord amb aquell plantejament urbanístic.

Hi ha hagut molts esdeveniments sobre la UBA 10 al llarg d’aquests 20 anys, moltes oportunitats que s’han deixat passar i altres opcions que no es van plantejar per part dels anteriors governs, no sabem si per acció, per omissió, per ignorància o per deixadesa.

- Publicitat -

En el 2013, el primer PAI és anul·lat pels tribunals, llavors era el moment de convertir-ho en zona verda o durant la tramitació del PATIVEL , on el govern popular va rebutjar realitzar al·legacions per a protegir aquesta zona de gran valor mediambiental. I l’últim tren, la possibilitat de compra d’aquests terrenys exigida no sols per compromís, també per tots els partits de l’oposició l’any 2016.

Perquè es van deixar passar aquestes oportunitats? Entenem que el govern sí que volia aquest projecte per a Moraira, la construcció de 138 habitatges aproximadament de 70m2. Aquest era el model urbanístic volgut? Aquest era el turisme de qualitat desitjat?

- Publicitat -

Des de Compromís, no entrarem a contestar cap de les declaracions dolentes i que manquen d’argumentació emeses en l’ultim comunicat dels populars, el temps parlarà i finalitzada la legislatura, el poble podrà jutjar, de moment a vostès si se’ls pot jutjar per les seues legislatures passades i especialment per l’última.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,076FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Una primera anàlisi de les aigües residuals detecta una alta concentració de covid-19 a Llíria

La setmana vinent es prendran noves mostres per a anticipar-se a l'evolució epidemiològica

Nit de greus disturbis a Burgos i Barcelona contra l’Estat d’Alarma

A Barcelona va haver-hi desenes de ferits i 12 detinguts després d'alguns saquejos.

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses
- Advertisement -

: Valencià