viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Compromís proposa una pla d’instal·lacions esportives i pilota valenciana per als pobles menuts valorats en 750.000 euros

El pla, que té un muntant total de 750.000 euros, suposa, en paraules del portaveu de Compromís, Xavier Trenco, «donar resposta a les necessitats que ens han anat expressant els alcaldes i regidors dels pobles de Castelló amb els quals ens hem reunit els dos diputats, José Miguel Carbó i jo mateix».

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Trenco: «La possibilitat de practicar esport està directament relacionada amb la igualtat d’oportunitats»[/pullquote]

Per a Trenco, esta proposta és fruit «d’un treball conjunt en el qual hem intentat interrelacionar tots els interessos esportius de les nostres comarques».

Segons el diputat, «l’impuls a la cultura de l’esport en tots els nivells és fonamental també per a a igualtat d’oportunitats». Per este motiu, en el pla s’arrepleguen propostes com la construcció «d’skate parks», es a dir, instal·lacions per a practicar eixe esport; pistes poliesportives i també màquines de fer exercici a l’aire lliure, i altres tipus d’equipaments «que són allò que ens han demanat els representants municipals». En total, per a instal·lacions, Compromís havia previst una partida de 700.000 euros.

L’altra part del pla suposa la promoció de l’esport tradicional. «Si hi ha un esport que ajude a reforçar les nostres senyes d’identitat eixe és la pilota valenciana. Però, el PP no ha volgut acompanyar-nos en la nostra reivindicació per a la qual havíem previst una partida de 50.000 euros».

El diputat de Compromís ha insistit en senyalar que esta iniciativa «arriba directament dels pobles, són les seues demandes, i és responsabilitat nostra traslladar-les a l’equip de govern de la Diputació perquè els done resposta. Lamentablement, no ha sigut així i els 750.000 que havíem previst per a materialitzar-les han quedat en no res».

Últimas noticias

Contenido relacionado