Compromís segueix en l’abstenció i lamenta que el finançament autonòmic “meresca quatre segons”

Malgrat reconéixer propostes "positives" en la intervenció de Sánchez, Baldoví ha lamentat que el seu discurs ha sigut "el de les grans absències o mencions marginals"

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat aquest dilluns que Pedro Sánchez haja dedicat només “quatre segons” en el seu discurs d’investidura al finançament autonòmic, i ha confirmat que la seua formació continua en l’abstenció al candidat socialista.

En roda de premsa després del discurs de Sánchez, Baldoví ha assegurat que, malgrat estar “més o menys d’acord” en les condicions fixades per la formació valenciana per a donar el seu suport, encara falta un compromís en la reforma de finançament i en una “compensació” per a la seua comunitat fins que no es canvie.

Malgrat reconéixer propostes “positives” en la intervenció de Sánchez –“Hi ha hagut moltíssimes coses que seríem capaces de votar”–, Baldoví ha lamentat que el seu discurs ha sigut “el de les grans absències o mencions marginals”. “Que es nomene Veneçuela i no aparega Catalunya és molt simptomàtic”, ha exemplificat.

ValenciàEspañol