19.8 C
Valencia

Comprova que et correspon en este simulador de l’Ingrés de Mínim Vital

En este simulador de la Seguretat Social pots comprovar si reuneixes els requisits per a rebre l'Ingrés Mínim Vital, així com la quantia que, en el seu cas, et correspondria.

- Publicitat -AVL

El Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha posat en marxa un simulador de l’Ingrés Mínim Vital, al qual pots accedir en el mòdul sobre aquestes línies. Així, mitjançant un qüestionari, els usuaris poden esbrinar si tindrien dret a rebre aquesta prestació, que pot sol·licitar-se des del 15 de juny.

Responent a una sèrie de preguntes, podrem saber si complim els requisits per a accedir a l’ajuda i quin és el límit d’ingressos que, en el nostre cas concret, no podríem superar per a tindre dret a aquesta, així com l’import aproximat que ens correspondria cobrar.

- Advertisement -

El qüestionari planteja preguntes amb resposta ‘sí’ o ‘no’ o diverses opcions entre les quals triar sobre les condicions establides en el BOE d’aquest dilluns per a accedir al IMV: tindre residència legal a Espanya des de fa almenys un any, haver sol·licitat altres prestacions a les quals es poguera tindre dret, menors a càrrec, si es tracta d’una família monoparental, edat, patrimoni, si tenim una empresa, etc.

No obstant això, el resultat que ens aporte l’enquesta, a la qual també pots accedir des de la web de la Seguretat Social, només té valor informatiu (a l’ésser una simulació, en cap cas significa que se’ns reconega la prestació). En qualsevol cas, el simulador no tramita la prestació, que ha de sol·licitar-se -a partir del 15 de juny- mitjançant els llits habilitats per a això per la Seguretat Social.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,957FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a Benaguasil

Des que es comptabilitzen casos de coronavirus, la població ha tingut 94 persones contagiades

Benlloch convoca als grups municipals a una reunió informativa amb Reciplasa

La gestió dels fems és una qüestió d'enorme impacte ambiental i econòmic, que ha d'abordar-se amb solucions a llarg termini.

Trobadorets presenta el seu nou disc ‘Paco, com en fas xalar’, de l’obra de Paco Muñoz

El cinqué disc de la banda castellonenca reuneix 13 cançons entre les quals barregen clàssics del músic valencià i versions amb l'estil propi de Trobadorets

La Comunitat Valenciana registra una cota de 1.318 positius de coronavirus en un només dia

Barceló: "Frenar l'avanç del virus depén de la màxima col·laboració de la ciutadania".

Alcalà-Alcossebre demana a la Diputació que amplie els plans d’ajudes als municipis en 2021

Francisco Juan: “Ara és el moment que, a través dels Ajuntaments, els recursos econòmics amb els quals compta la Diputació Provincial arriben als veïns i veïnes dels nostres pobles”
- Advertisement -

: Valencià