domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Comunitat Valenciana suma 20 positius, 179 altes i 4 morts per coronavirus

Dels nous casos positius per PCR, quatre s'han detectat en la província de Castelló, altres nou en la d'Alacant i set en la de València.

La Comunitat Valenciana ha sumat 20 casos positius per coronavirus detectats mitjançant PCR, 179 altes i quatre morts (tres d’ells usuaris de residències) en les últimes 24 hores, segons ha informat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que ha oferit l’actualització de les dades de la pandèmia en la regió.

Barceló ha destacat la “bona notícia” que no s’ha registrat cap ingrés en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) i les dades queden així: “només” el 2,2% dels casos actius a la Comunitat requereixen UCI, mentre que el 13% estan hospitalitzats. Les altes representen el 66% del total.

En les últimes 24 hores hi ha 179 noves altes –la xifra acumulada ascendeix a 9.268–: 28 en la província de Castelló, 73 en la d’Alacant i 78 en la de València.

Dels nous casos positius per PCR, quatre s’han detectat en la província de Castelló, altres nou en la d’Alacant i set en la de València. El total de casos acumulats és de 10.760 confirmats per esta prova.

De les quatre defuncions, tres d’ells eren residents: un en la província de Castelló, un altre en la d’Alacant i dos en la de València.

Els ingressos segueixen baixant i hi ha 437 persones ingressades en centres, 21 menys que ahir; mentre que en UCI hi ha 78, quatre menys que la jornada anterior. Respecte a les residències, hi ha casos positius en 93 instal·lacions i altres 28 sota vigilància activa –dos menys que ahir–.

Últimas noticias

Contenido relacionado