El temporal manté la Comunitat en alerta per neu, pluja, vent i fenòmens costaners

Així, la zona més afectada, amb avís taronja, és l'interior nord de Castelló, per acumulació de neu en 24 hores de 10 centímetres.

PublicitatAVL

El temporal manté en risc la Comunitat Valenciana per neu, pluja, vent i fenòmens costaners, encara que esta jornada ja no hi ha cap avís roig actiu, segons la previsió de l’Aemet.

Així, la zona més afectada, amb avís taronja, és l’interior nord de Castelló, per acumulació de neu en 24 hores de 10 centímetres, l’interior sud i el litoral sud de València per una precipitació acumulada en 12 hores de 105 litres per metre quadrat, així com el litoral de Castelló i València per fenòmens costaners amb ones de 4 a 6 metres.

PublicitatRovira  

La resta de la Comunitat Valenciana està en avís groc per pluges de fins a 30 litres per metre quadrat en una hora, ones de 3 metres, i vents amb ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora.

El cel seguirà cobert a la Comunitat amb precipitacions persistents, localment fortes i ocasionalment acompanyades de tempestat, encara que s’espera que les pluges vagen remetent en intensitat en la mitat sud a la vesprada. La cota de neu se situarà entorn dels 1.200-1.500 metres.

Per la seua banda, les temperatures aniran en ascens encara que persistiran les gelades febles en punts de l’interior nord, segons les mateixes fonts.