10:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Comunitat Valenciana demana el pas a Fase 2 davant les dades “positives”

Barceló espera que quan el Ministeri de Sanitat comunique la seua decisió "diga també què és el que ha primat".

La Comunitat Valenciana ja ha sol·licitat al Ministeri de Sanitat passar íntegrament a la fase 2 de la desescalada, segons ha anunciat la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, que ha defés que les dades sobre la pandèmia que ara mateix hi ha en este territori són “positius”.

Barceló, en roda de premsa per a donar compte de l’evolució de la Covid-19, ha assenyalat que ahir dilluns va sol·licitar a l’administració estatal passar a la segona fase del desconfinament.

Preguntada per si ha demanat que s’autoritze a més alguna flexibilització, la consellera ha comentat que en el Consell Interterritorial va traslladar la necessitat de poder desplaçar-se a segones residències quan estes estiguen en províncies limítrofes i, encara que està pendent la decisió del Ministeri, “pareix que encara no es podrà dur a terme”. Quant a les franges horàries, ha comentat que la intenció del Govern és que caiguen i s’estableix la de les persones de més de 70 anys, “que són les que cal protegir”.

Pel que fa a l’ús de les platges, ha apuntat que ja està contemplat en la fase 2 i allò que està fent Turisme Comunitat Valenciana, Justícia i altres departaments de Territori és “treballar en tot el relatiu als protocols que han de tindre els ajuntaments” per a la gestió d’estos espais.

Últimas noticias

Contenido relacionado