El litoral i l’interior de la Comunitat parteixen d’una previsió del 83% per al pont del Pilar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dijous que els hotels tant del litoral com de l'interior de la Comunitat Valenciana "parteixen amb unes previsions properes al 83% per al pont del Pilar". 

PIlar
PublicitatAVL

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dijous que els hotels tant del litoral com de l’interior de la Comunitat Valenciana “parteixen amb unes previsions properes al 83% per al pont del Pilar”.

Colomer ha avançat així els resultats de l’enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d’hotels, tant de litoral com d’interior de la Comunitat Valenciana per als pròxims dies del 12 al 14 d’octubre.

PublicitatRovira  

Així, segons el sondeig referit a aquesta festivitat d’àmbit nacional, la Comunitat Valencià compte a dia d’avui amb unes reserves confirmades estimades en un 82,96% en el litoral, on el percentatge més alt ho registra Benidorm, amb un nivell de reserves que aconsegueix ja el 91%.

L’ocupació prevista en el litoral de la província de València ronda prop del 85%, deu punts percentuals més que la benvolguda en el mateix període de 2017. Així mateix, l’enquesta mostra que la ciutat de València aconsegueix més del 80% d’ocupació. Per la seua banda, el litoral de Castelló compta amb una previsió d’ocupació per a les nits de l’11 al 13 d’octubre superior al 70%, i el litoral alacantí, sense incloure Benidorm, té una previsió del 79%.

Per a Francesc Colomer, és “francament interessant” que les ocupacions que registren els nostres hotels durant aquest pont i el passat 9 d’Octubre, siguen similars a les obtingudes en plena temporada turística estival, la qual cosa significa que “la lluita contra la estacionalitat l’anem guanyant entre tots”.

Segons el parer del secretari autonòmic, “hi ha un sector turístic molt competitiu, molt motivat i disposat a innovar” i advoca per “avançar clarament en un concepte nou, en una estratègia que passa per demostrar als mercats que la Comuntiat Valenciana és competitiva, diversa i està oberta durant tot l’any”.

En aquest sentit, Colomer ha volgut reiterar l’aposta per “qualificar productes, invertir en capital humà, consolidar plantilles i demostrar que ací nostra gran diversitat permet poder plantar cara en els millors mercats turístics”.

Per açò, ha recalcat que “des de Turisme es va a seguir invertint en estratègies, com la de #Creaturisme, que ens ajuden a crear producte complementari i generar flux de turistes durant tots els mesos de l’any”. De fet, “en aquest últim trimestre de l’any anem a intensificar la nostra promoció enfocada a producte, com la Mostra de Turisme que tindrà lloc en CAC els dies 27 i 28 d’octubre.

Previsió en hotels d’interior 

Pel que fa a l’interior, les previsions per al pont del Pilar que maneja Turisme Comunitat Valenciana indiquen que els hotels d’interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació del 82,78%, la qual cosa suposa una diferència de 9,5 punts percentuals més que durant el mateix període de l’any anterior.

Per províncies, els hotels d’interior de Castelló estimen una ocupació superior al 78% per a les nits de l’11,12 i 13 d’octubre; els hotels de la província d’Alacant estimen més del 60% d’ocupació i els de la província de València compten amb unes reserves properes al 94%.

Publicitat