jueves, 18 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Comunitat Valenciana registra un mort i 38 nous positius per coronavirus

Segons les dades que ha facilitat Barceló, només ha mort una persona, en la província de València.

La Comunitat Valenciana ha registrat 38 nous casos positius per coronavirus en les últimes 24 hores, un mort relacionat amb la Covid-19 i 173 altes, de les quals huit són de sanitaris, segons les dades que ha facilitat la consellera, Ana Barceló, en roda de premsa.

Les xifres de morts relacionats amb la Covid-19 que registren la Conselleria de Sanitat i el Ministeri tornen a no coincidir: el departament valencià informa d’un cas, mentre que les dades del Ministeri compten cinc morts.

El nombre que sí coincideix és el de contagis confirmats per PCR: es registren 38 en el territori valencià en les últimes 24 hores, amb el que el nombre total ascendeix a 10.987. Per províncies, set s’han produït a Castelló, 11 a Alacant i 20 a València.

La consellera ha alertat que l’índex de transmissió comunitària a la Comunitat Valenciana ha ascendit fins al 0,88, des del 0,66 en què es trobava anteriorment. Barceló ha indicat que este augment és “preocupant” i ha instat a “intentar que torne a baixar i no arribar a l’1, que és l’índex de transmissió al qual no ens agradaria arribar”.

Així mateix, es registren 173 altes (huit a Castelló, 48 a Alacant i 117 a València), amb el que el total d’altes ascendeix a 10.523 (1.409 a Castelló, 3.841 a Alacant i 5.273 persones en la província de València). Huit d’estes altes són de sanitaris, per la qual cosa este col·lectiu té ja 2.083 professionals que han superat la malaltia, mentre queden altres 607 casos actius.

El nombre de persones ingressades se situa en 271, 10 menys que ahir, mentre que en l’UCI hi ha quatre menys que el dia anterior, fins a 39. Per demarcacions, hi ha 22 persones ingressades a Castelló (quatre d’elles en l’UCI); 83 a Alacant, de les quals 21 estan en l’UCI, i 166 a València, amb 14 en vigilància intensiva.

Segons les dades que ha facilitat Barceló, només ha mort una persona, en la província de València, i no ha sigut en residències, per la qual cosa estos centres no tenen cap defunció.

Últimas noticias

Contenido relacionado