La Comunitat Valenciana es reforça com a destinació gastronòmica a Madrid Fusión 2020

La Generalitat participa amb un estand de 36 metres quadrats per a mostrar el millor de la gastronomia valenciana a través de presentacions de productes, tastos i degustacions.

Publicitat

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat en estand de Turisme Comunitat Valenciana en la XVIII edició de Madrid Fusión.

Cal ressaltar que Turisme Comunitat Valenciana participa este certamen amb un estand de 36 metres quadrats que, al costat de les Diputacions Provincials, mostren el millor de la gastronomia valenciana a través de presentacions de productes, tastos i degustacions.

PublicitatRovira  

Francesc Colomer ha destacat que “Madrid Fusión s’ha consolidat com un referent internacional de la gastronomia, per això no podem faltar a esta cita per a mostrar el millor de la nostra gastronomia i oferta de restauració, així com els nostres millors productes autòctons, i ho farà de la mà de la nostra marca: L’Exquisit Mediterrani”.

A més, Colomer ha recalcat que a Madrid Fusión “valorem l’excel·lència professional dels nostres xefs i difonem els trets més identitaris de la nostra gastronomia mediterrània basada en el paisatge, la sostenibilitat, el producte, les tradicions i la cultura gastronòmica valenciana com a forma de vida”.

A través de la marca Exquisit Mediterrani i durant tres dies, la Comunitat mostra el millor de la nostra gastronomia i oferta de restauració, així com els nostres millors productes autòctons mediterranis.

Turisme dona suport a prop de 100 professionals valencians que presenten durant el certamen els seus productes i ofereixen un programa de presentacions, tastos i degustacions, productes D.O. de la Comunitat Valenciana, restaurants, productors agroalimentaris i empreses vinculades a la gastronomia i al turisme gastronòmic; així com la Xarxa de Centres de Turisme.

Participació de la Comunitat Valenciana a Madrid Fusión

Cal destacar la important presència en el certamen de grans xefs de la Comunitat Valenciana com Kiko Moya, Raúl Resino o Begoña Rodrigo, Cristina Figueira o forners com Jesús Machi.

També destaca el gran paper de joves professionals valencians que arriben a Madrid Fusión com a finalistes o candidats a diferents premis, com Vicky Sevilla (Restaurant Arrels. Sagunt), aspirant al Premi Cuiner Revelació, o en el Concurs Nacional de Tast i Tiraje, amb els nostres representants finalistes són: Luis Ignacio Banacloy Andani (Restaurant La Bodeguita de Juan Llorens, València), José Antonio Vigo Gómez (Restaurant La Saleta, València).

A més, el Concurs Nacional de Tapes compta amb el nostre representant finalista Nicolás Román (Restaurant Atic Palau Albereda, València).

La innovació digital en restaurants vindrà de la mà de l’il·licità Diego Coquillat, pioner i referent en mitjà social màrqueting aplicat al món de la restauració i hostaleria, col·laborador docent de l’INVATTUR.

A Madrid Fusión també té una participació activa la ciutat de Dénia com a destinació Assaboreix Espanya en el Cim de Gastronomia, oferint el seu millor ofereix culinària a través de les activitats, tastos i degustacions programades.

Així mateix, hi haurà presentacions gastronòmiques de diferents destinacions, com és el cas d’Alacant Ciutat de l’Arròs, amb la presentació d’arrossos alacantins dels xefs Mocho Riquelme, de Casa Riquelme, i Jaime Iborra, de Restaurant Frenezy.

València rendirà un homenatge a ‘l’Esmorzaret’ mitjançant una degustació maridada a càrrec d’Enrique Medina, del Restaurant Apicius.

Des de La Vila Joiosa, Marta Devesa, del Hogar del Pescador,, presenta la seua cuina marinera en el 50 aniversari del restaurant. D’Elx s’oferiran degustacions dels aliments més característics del municipi: vins, snacks de bacallà, dàtils, olis, formatges, dàtils i no pot faltar la Granada Molla, amb denominació d’origen.

A més, Castelló participa amb els seus productors i empreses membres de Ruta de Sabor, i la Diputació de València amb la seua marca Del Tros al Plat, que presenta una fusió de tòfona i safrà de l’Alt Túria. Per part seua, la Diputació d’Alacant ofereix degustació de torrons amb Denominació d’Origen de Xixona, entre altres.

PublicitatJuega Limpio Orihuela