El PSPV-PSOE presenta candidatures en el 96% dels municipis de la Comunitat Valenciana

En total en 522 ajuntaments per a les eleccions del 26 de maig

El PSPV-PSOE tindrà el pròxim 26 de maig candidatures en 522 ajuntaments de la Comunitat Valenciana. Així ho ha anunciat el secretari d’Organització dels socialistes valencians, Jose Muñoz, qui ha assegurat que aquestes xifres “demostren el poder territorial del PSPV-PSOE, la seua clara implantació municipal així com la seua vocació municipalista que s’ha vist incrementada en els últims quatre anys tenint més candidatures que en 2011 i 2015”.

“Som el partit dels valencians i les valencianes perquè som els que més ens acostem a la seua realitat més pròxima: els seus ajuntaments”, ha expressat el dirigent socialista. Muñoz ha desgranat que en els següents comicis locals es presentaran 259 llistes amb les sigles del PSPV-PSOE a la província de València, 132 a la província d’Alacant i 131 a Castelló, la qual cosa significa que en total hi haja llistes en 522 municipis de 542 ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana, és a dir, el 96% de les entitats locals tindrà representació socialista.

“En 2015 ja aconseguim que més del 40% de les alcaldies de la Comunitat Valenciana foren socialistes i estar presents en el 80% dels governs locals i en les pròximes eleccions eixim convençuts que podem millorar aquests resultats perquè els ajuntaments socialistes han demostrat ser exemple de bona gestió, honradesa i polítiques progressistes”, ha remarcat Jose Muñoz.

El responsable d’Organització ha agraït “l’esforç de totes les estructures del partit tan provincials, comarcals com a locals per a aconseguir una implantació històrica per a les eleccions municipals”. “El Partit Socialista té projecte de present i de futur per a la Generalitat Valenciana, per a les tres diputacions i per als ajuntaments de la Comunitat Valenciana”, ha sentenciat.

Publicitat