Renfe ofereix 30.000 places addicionals en trens amb origen i destinació la Comunitat Valenciana durant la Setmana Santa

Circularan 120 trens amb l'oferta de places duplicada des de el 12 al 22 d'abril

Renfe ofereix 30.000 places addicionals en trens d’Alta Velocitat, Llarga Distància i Mitjana distància amb origen i destinació la Comunitat Valenciana durant la Setmana Santa. L’operació eixida s’inicia demà divendres amb una oferta reforçada en tots els corredors.

El dispositiu especial activat del 12 al 22 d’abril, es concreta en 120 trens que seran reforçats amb el doble de la seua capacitat habitual.

Pel que fa al Corredor Mediterrani, es reforcen les connexions des de Barcelona fins a València i Alacant. Destaca l’augment en les composicions d’Euromed i Talgo. L’oferta total en els serveis de Llarga Distància que circulen pel Corredor Mediterrani s’ha reforçat amb 11.600 places extra, amb una oferta global de més de 88.000 places.

Als trens AVE que uneixen Alacant amb Madrid, Renfe ofereix un total de 65.000 places, la qual cosa suposa 7.500 places addicionals a l’oferta habitual.

Finalment, l’oferta de trens de Mitjana distància amb origen i destinació la Comunitat Valenciana s’han reforçat amb 10.000 places addicionals. Aquests serveis incrementen la seua oferta global per a assegurar la mobilitat en estacions intermèdies.

CatalanSpanish