6 C
Valencia

La Comunitat Valenciana inicia la vacunació de la Covid-19 del personal sanitari

La vacuna s'administra tant en Atenció Primària com en centres hospitalaris de tots els departaments de salut.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Comunitat Valenciana ha iniciat este divendres el procés de vacunació del personal sanitari de primera línia mentre i, en paral·lel, es continua la vacunació de persones usuàries i treballadores de residències.

Es considera personal de primera línia el que té major risc d’exposició per dur a terme activitats en l’atenció directa de pacients COVID (contacte estret i amb major temps d’exposició), així com per tindre major probabilitat de tindre contacte amb una persona amb infecció. A més, este grup de població també està prioritzat pels principis de benefici social i reciprocitat.

La vacunació s’ha iniciat de manera simultània amb el repartiment de dosi de la vacuna de Pfizer entre tots els departaments de Salut de la Comunitat Valenciana.

El procés de vacunació a professionals sanitaris, tant en atenció primària com en hospitalària, es prolongarà durant tot el cap de setmana incloent este dissabte i el diumenge.

- Publicitat -

Isabel Cantarino, coordinadora d’infermeria del Centre de Salut Benimaclet de València, ha explicat la importància que té que “els professionals sanitaris estiguem protegits amb la vacuna, per a poder protegir la salut dels nostres pacients”.

L’infermer Roberto Martín, que apareix rebent la vacuna, i la infermera Laura Sebastián han sigut els primers professionals que han rebut la primera dosi de la vacuna en el centre de salut de Benimaclet.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,562FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià