La Plataforma de Comerç de Borriana promou una concentració per les víctimes COVID i pels comerços que han tancat

La iniciativa està promoguda per un grup de comerciants i autònoms de la ciutat i anima a la població a sumar-se a més de recordar-los la necessitat de fer front comú per la supervivència del xicotet comerç.

La Plataforma de Comerç de Borriana ha enviat un comunicat als mitjans de comunicación on explica que ha organitzat per a este dijous 18 de juny, a les 20:30 “una Concentració Silenciosa en la Plaça Major de la localitat. La intenció és la de guardar un minut de silenci pels veïns que han mort pel COVID-19 en una de les poblacions més afectades de tota la Comunitat Valenciana en termes relatius.

El comunicat també apunta que “també es guardarà un minut de silenci pels comerços que han tancat les portes durant l’Estat d’Alarma i ja no han tornat a obrir i que també són molts a la ciutat.” La convocatòria explica que la concentració “s’ha programat perquè puguen sumar-se la major part dels comerciants, però està oberta també a qualsevol veí i client”.

Axí mateix, “el comerç també vol agrair als clients i ciutadans, el suport al comerç local i de fer visible la necessitat de lluitar per la supervivència del xicotet comerç com a part de la nostra cultura”, indica la convocatòria.

“Comerç de proximitat i veïns estan estretament lligats i tenen una vinculació permanent. El comerç vol fer-se visible i dir a la població sencera ara que ja s’ha aconseguit la Fase 3 de la Desescalada, “que hem tornat” i que després d’estos mesos d’aturada, els clients són “més necessaris que mai”, conclou.