Dos dies per la celebració del gran concert benèfic contra la pobresa infantil a Sueca

Aquest dissabte, 11 de maig, el Recinte de festes de Sueca acollirà l'espectacle "Rock per la Infància", una iniciativa de l'associació de docents musicals Proeso i Save the Children en benefici dels xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social.

El Recinte de festes de Sueca es troba a tan sols dos dies d’obrir les seues portes per la celebració del gran concert benèfic contra la pobresa infantil. Aquest dissabte 11 de maig, els alumnes de la coral instrumental de Proeso -Associació de Docents de la Música de la Comunitat Valenciana- es pujaran a l’escenari juntament amb Candela Roots, Atupa, Frida, El Diluvi, La Fúmiga i Lilit i Dionís, per demostrar que la música també és solidària.

L’espectacle “Rock per la Infància” té com a objectiu recaptar fons per a un programa específic de Save the Children que treballa per garantir els drets i inclusió social de xiquets i xiquetes. I a més, naix d’un aniversari doble: pels 10 anys de Proeso a més dels 100 que compleix Save The Children, que ha fet una tasca imprescindible a la Comunitat Valenciana en atenció a la infància.

Rovira  

Algunes de les cançons que els grups interpretaran en col·laboració amb la coral d’alumnes són Cançó que mai s’acaba (La Fúmiga), Res està escrit (Atupa), Tendresa insubmisa (El Diluvi) o Pinta’t un somriure (Candela Roots). Els principals protagonistes són els xiquets i xiquetes, procedents de centres com l’IES Blasco Ibañez de Cullera, el CEIP Fausto Martínez de València, el CAPM Jose Serrano de Sueca o el Divina Providència de Castelló, entre d’altres.

La recaptació total del concert anirà en benefici de la infància. La resposta de la ciutadania valenciana ha sigut tal que l’organització ja ha anunciat que les entrades estan a punt d’esgotar-se. Les últimes a 8€ encara poden aconseguir-se en la plataforma online Notikumi.com. El concert serà en el Recinte de concerts i festes de Sueca, a les 19.30 hores.

La taquilla i portes del recinte s’obriran a partir de les 18.00 hores i l’organització ha anunciat que s’habilitarà una part del recinte amb seients (aforament limitat) per a major comoditat del públic. Així mateix, els organitzadors han avançat que es guarden algunes sorpreses per als assistents.

PublicitatJuega Limpio Orihuela