Concert ‘violeta’ amb Lidón Valer Cabaleiro al capdavant de la Banda Municipal de Castelló

PublicitatAVL

L’Auditori de Castelló acull este diumenge 16 de febrer un ‘Concert dedicat a la dona’ on tant el programa escollit com la mà que dirigirà la Banda Municipal de Castelló tenen l’accent femení. Així, Lidón Valer Cabaleiro farà, de nou, història, en ser la primera dona a portar la batuta al capdavant d’esta formació.

La trobada musical és un homenatge al passat, present i futur de les dones, per això la directora convidada ha escollit peces que posen en relleu el paper de la dona i no només a l’àmbit musical sinó com a protagonista sempre activa i part de la història. Lidón Valer Cabaleiro explica que el programa està basat en dos principis: Yes we do i Yes they did.
“Sí, ho fem” fa referència a les compositores actuals, que han sabut guanyar-se el lloc que es mereixen en el panorama artístic actual, superant els esculls que la societat encara posa a les dones, també en l’àmbit de la creació.
“Sí, ho van fer” és el principi que reuneix obres que homenatgen figures clau en la lluita per la igualtat, com la defensora salvadorenya dels drets humans Marianella García Villas o el nord-americà Blake Brockington, abanderat del moviment LGTBI.
El concert és gratuït i serà a partir de les 11:30 del matí.

PublicitatRovira