Conclouen les obres de construcció del nou terreny de joc del Camp de Futbol Municipal d’Almussafes

Quan finalitze la present temporada esportiva, el 24 de juny, s'iniciaran els treballs per a substituir la gespa de l'àrea ja existent.

El Camp de Futbol Municipal d’Almussafes ja compta amb un nou terreny de joc. Les obres per a la seua construcció van finalitzar, dilluns 13 de maig, després de dos mesos i mig de treball i han suposat una inversió de 697.319,33 euros, dels quals 300.000 procedeixen del Pla SOM 18-19 de la Diputació de València. El projecte també inclou la renovació de la gespa artificial del camp de futbol ja existent, una intervenció que s’iniciarà quan acabe la present temporada esportiva, a la fi del mes de juny.

Ahir, dilluns 13 de maig, van finalitzar les tasques per a la construcció d’un nou terreny de joc en el Camp de Futbol Municipal d’Almussafes, recinte situat en la part nord del nucli urbà i que utilitzen les més de 300 persones inscrites actualment a l’Almussafes Club de Futbol. L’empresa encarregada d’aquesta actuació, Mondo Ibérica, S. A., ha desenvolupat en dos mesos i mig totes les qüestions recollides en el projecte, entre les quals es trobaven la instal·lació de gespa artificial però també la col·locació dels corresponents sistemes de reg, drenatge i il·luminació, les sis porteries homologades per la Real Federació Espanyola de Futbol adquirides, les quatre banderoles de córner, la barana perimetral i les dues banquetes.

La companyia, que comptava amb un pressupost total de 697.319,33 euros, dels quals 300.000 procedeixen del Pla SOM 18-19 de la Diputació de València i la resta de les arques municipals, també ha construït un nou accés des de les edificacions i espais pavimentats presents al nord. En aquests moments, únicament queda per abordar la substitució del paviment del camp de futbol ja existent, una intervenció inclosa en el projecte i que començarà una vegada concloga la present temporada esportiva, el 24 de juny, i amb un termini d’execució d’aproximadament 4 setmanes. La gespa artificial d’aquest espai encara no havia sigut renovada des que va obrir el recinte fa ara onze anys.

El nou camp de futbol se situa a uns cinc metres del mur del cementeri i a sis de la fila d’arbres presents al sud de les edificacions del camp i amb la seua línia blanca en prolongació a la mateixa línia blanca del terreny de joc actual, situat al nord. Les seues dimensions totals són de 100×67 metres, atés que s’ha construït una vorera de 2,5 metres d’ample, ampliada fins als 4 metres en el front oest amb l’objectiu de col·locar en ella els elements auxiliars i la reserva d’espai per als espectadors.

Pel que respecta al sistema de reg, consisteix en sis canons situats en les quatre cantonades i a la meitat dels dos laterals, per al que ha sigut necessària la col·locació d’una bomba per a poder donar la pressió necessària, mentre que les dues banquetes s’han col·locat al nivell de la superfície i estan protegides de les inclemències meteorològiques. Finalment, de les sis porteries incloses en el projecte, dos són de futbol 11 i quatre de futbol 7 i totes porten incorporades les seues corresponents xarxes parabalons.

Publicitat