Premis del IV concurs Curt de Teatre a Dénia

El jurat de la quarta edició del concurs d’escriptura dramàtica Curt de Teatre, que organitza l'Ajuntament de Dénia en col·laboració amb l'Associació Teamorfosis, s’ha reunit esta setmana per a triar les obres guanyadores d’enguany.

El jurat de la quarta edició del concurs d’escriptura dramàtica Curt de Teatre, que organitza l’Ajuntament de Dénia en col·laboració amb l’Associació Teamorfosis, s’ha reunit esta setmana per a triar les obres guanyadores d’enguany. S’han presentat a esta edició de Curt de Teatre un total de 46 obres, de les quals 31 concursaven en la modalitat de llengua castellana i 15 en la de llengua valenciana.
En la categoria Escolar, per a participants menors de 18 anys, han concursat 37 obres, 11 escrites en valencià i 26 en castellà. L’obra guanyadora en la modalitat de llengua castellana ha sigut El viaje de Alicia, de Neus Ibáñez Sampere, alumna de l’IES Josep Iborra de Benissa. En llengua valenciana, el premi ha recaigut en Crim no resolt, d’Eva Genovés Palencia, alumna de l’IES Antoni Llidó de Xàbia. Han resultat finalistes l’obra en castellà Tara, de Virginia Arcas Bolinches, alumna de l’IES Historiador Chabàs de Dénia, i Ningú més, en valencià, d’Óscar Sendra Aliaga, de l’IES de Teulada.
En la categoria d’Adults, el jurat ha atorgat el premi a l’obra La espera, de la veïna de Xàbia María Miravent Sturn, en la modalitat de llengua castellana, i a l’obra Bojos, de Laura Bixquert, veïna de Dénia, en llengua valenciana. Els treballs finalistes són El personaje, de Jesús García Ameza, de Granada, i Delícies, de Noèlia Pedro Julià, veïna de Teulada.
Els muntatges guanyadors seran representats al Centre Social de Dénia el proper 21 d’abril, a les 20 hores.
El jurat del IV concurs Curt de Teatre ha estat format per Juli Martínez, professor de l’IES Historiador Chabàs, Davinia Lekeux, actriu i guionista, Arturo Ruiz, periodista i redactor en cap del diari digital La Marina Plaza, Imma Sancho, actriu i directora de teatre i Jovi Lozano-Seser, escriptor i gerent de la MaCMA.

ValenciàEspañol