12.3 C
Valencia

Èxit de participació en Cocentaina al I Concurs de Curts “Influencer de Participació Ciutadana”

Un total de 28 curts es van presentar la vesprada de divendres 16 de novembre al Teular, dels quals va resultar un premiat i altre amb una menció especial.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

En setembre la regidora de Participació Ciutadana, Mireia Estepa, compartia les bases del concurs amb tots els centres educatius del poble perquè ho feren arribar als xiquets i xiquetes, públic a qui anava dirigit el concurs. Finalment, l’únic centre que participava d’aquesta proposta va ser l’IES Pare Arques, que a través dels seus professors Roderic Ortiz i Antoni Barceló, animaven a 72 joves de 3r i 4t de l’ESO a presentar-se al concurs.

El jurat, format pels membres del Consell que van assistir a la gala: Mariona Carbonell, Purificación Pascual, José Cantó i la regidora, van valorar si el curt transmetia la importància de la participació, si era atractiu, amb un missatge clar i si la imatge i el so eren de qualitat, a més de complir amb les bases del concurs.

Mireia Estepa, regidora de l’àrea es mostrava a la gala molt contenta amb la gran acollida del primer concurs i agraïa l’alta participació: «que 72 joves del nostre poble s’hagen implicat al concurs ens demostra que per a elles i ells és important tindre veu en les decisions de Cocentaina i això és una magnífica senyal. A més, els curts estan treballadíssims i al jurat ens ha costat decidir perquè hi ha molts vídeos dignes de campanya publicitària, totes i tots mereixen un gran reconeixement». L’alcaldessa també donava les gràcies als dos professors implicats «perquè els mou que l’institut siga un espai vinculat i participatiu en la vida social del nostre poble».

El curt guanyador que serà l’encarregat de protagonitzar la campanya publicitària de difusió de la Participació Ciutadana és el protagonitzat per Álex Garrido Cortés i Yue Casanova Richart, alumnes de 4 de l’ESO. Un curt que amb un toc d’humor explica clarament la participació i mostra les possibilitats que s’obrin amb aquesta.

- Publicitat -

Un altre curt que va rebre una menció especial per part del jurat, va ser el realitzat per Gema Bernabeu Segura i Emma Moral Fernández, dos alumnes de 3 d’ESO, que fan de reporteres a l’hora que expliquen el funcionament del procés participatiu.

Durant aquesta setmana s’iniciarà la difusió del curt guanyador perquè les persones empadronades en Cocentaina coneguen el procés i s’animen a presentar les seues propostes per als pressupostos participatius amb data màxima, 30 de novembre.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona Ayora

Segueix-nos

13,321FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat registra 291 nous casos de coronavirus i 20 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies: 9 a Castelló; 147 a Alacant, 133 a la província de València i 2 casos sense assignar

Moncofa renova els parcs infantils de les urbanitzacions de Camí Cabres i Estanyol

José Mª Andrés: “Estem treballant perquè els xiquets es puguen divertir en un entorn més modern i segur”.

Sagunt celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Sagunt se suma hui a la celebració d'este dia estrenant el vídeo ‘Sagunt, Ciutat Educadora. 20 anys amb l'Educació’, elaborat pel departament d'Educació, el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo i el CPEPA Miguel Hernández

Ángel Martín actuarà el diumenge a Borriana amb ‘#103 noches’

El preu de l'espectacle és de 10 euros en platea i 8 euros en amfiteatre.

À Punt aposta per la seguretat viària

Llum verda és un microespai divulgatiu que donarà consells diaris a conductors i vianants.
- Advertisement -

: Valencià