El Concurs Escolar de Targetes nadalenques de Benifaió ja té guanyadora

AVL

L’Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria d’educació, va engegar en el mes de novembre un concurs escolar de targetes nadalenques perquè els alumnes de primària dels tres centres educatius pogueren participar i que de la imaginació i la creativitat crearen la targeta institucional amb la qual el consistori felicitarà als veïns i organismes públics les festes nadalenques i l’any 2018.

Després del període d’exposició de les més de 80 obres presentades es va dur a terme el recompte de vots realitzat tant en el Centre Cultural com a través de les xarxes socials. L’escrutini ha donat com a guanyadora la targeta presentada per l’alumna de 4° de primària del col·legi Crist Rei Bianca Mocanu.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz ha visitat avui la classe de la seua autora per a fer-li lliurament del premi de 100 euros a canviar per material escolar, i al seu torn, lliurar també a la classe de Bianca Mocanu la mateixa quantitat per a compra de material. Ambdues compres es recomana que siguen realitzades en els comerços locals.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz destaca de nou l’èxit de participació en aquest concurs que ja arriba a la seua tercera edició. Un èxit “tant en obres presentades com en el nombre de votacions”, assenyala Ortiz qui a més destaca que la felicitació que des de l’Ajuntament “farem arribar a tots els domicilis de Benifaió i als organismes públics tindrà la creativitat i la il·lusió pròpia de la mirada dels nostres escolars. A més la targeta ha sigut triada pels nostres veïns, entre tots hem participat en la imatge de Benifaió en Nadal”.

- Advertisement -
CatalanSpanish