17.2 C
Valencia

Condemnat a set anys i mig de presó per intentar assassinar al seu company de pis a Alacant

L'Audiència li imposa una indemnització de 2.480 euros pels danys que va patir el ferit

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Va aprofitar que la víctima dormia per a assestar-li diverses ganivetades en el coll, cap i tòrax
La Secció Desena de l’Audiència Provincial d’Alacant ha condemnat a set anys i mig de presó per un delicte de temptativa d’assassinat a un home que va intentar matar a un altre amb el qual convivia a Alacant. El penat haurà d’indemnitzar al seu antic company de pis, al qual va atacar en diverses ocasions amb un ganivet de cuina, amb 2.480 euros per les lesions que va patir i al Servei Valencià de Salut amb 3.183 euros, per les despeses sanitàries que va originar el tractament de les ferides. A més, el condemnat no podrà comunicar-se ni acostara a menys de 300 metres de la víctima durant 9 anys.
L’intent d’assassinat va ocórrer el 20 de desembre de 2019 en el pis que penat i víctima compartien a Alacant quan l’agressor va entrar a l’habitació del perjudicat i, aprofitant que dormia, li va assestar diverses ganivetades en diferents parts del cos com el coll, el cap i el tòrax.
Davant les escomeses de l’agressor, el ferit es va despertar, va aconseguir alçar-se i va iniciar un va forcejar, durant el qual li va arrabassar l’arma i va escapar. La víctima, de vint-i-nou anys, va patir nou ferides per arma blanca repartides en la zona dorsal i altres lesions a la regió cervical i en el cuir cabellut, de les quals va tardar trenta dies a sanar.
El Tribunal considera que “l’instrument emprat”, un ganivet de cuina, “i les zones anatòmiques afectades realment, coll, cap i tòrax, posen en relleu l’aptitud de l’atac per a produir la mort, encara que està no es produïra, amb independència de la gravetat més gran de les lesions”. Afig el Tribunal que l’agressor va actuar amb traïdoria perquè “va emprar formes d’execució objectivament adequades per a eliminar la defensa de la víctima, com va ser el caràcter sobtat de l’atac i la situació en què es trobava la víctima”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.

Benicarló lliura els Premis Literaris 2020 en un acte restringit per la pandèmia

L'Auditori Pedro Mercader ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. A causa de la pandèmia, l'acte ha quedat restringit a les autoritats locals, guanyadors i patrocinadors.

Comerç comença els tràmits per a reformar la nau de pescateria del Mercat del Cabanyal

També es troba en procés de licitació la rehabilitació de la façana i de la coberta del mercat

El MUCC crea un nou itinerari històric sota el títol ‘Espais de Memòria’

La ruta recordarà els llocs clau del període comprés entre la Segona República i el final de la dictadura franquista
- Advertisement -

: Valencià