Condemnat un home a una pena de dotze anys per una agressió sexual a una menor

L’Audiència de Castelló condemna a un home a una pena de dotze anys, per agredir sexualment a una xiqueta de vuit anys, mentre patinava en un parc.
Els fets van ocórrer el 7 de setembre de 2015 al voltant de les 23,45 hores, quan la menor de 8 anys,  es trobava patinant en el parc, va ser abordada per l’acusat, major d’edat i amb antecedents penals cancel·lables, que, amb ànim libidinós, li va tapar la boca per a evitar que demanara ajuda, la va tirar al sòl, li va baixar els pantalons i la roba interior i li va introduir els dits en la vagina i l’anus.
Com a conseqüència de l’agressió la menor va patir lesions consistents en colze dret, regió submamària dreta, part anterior i posterior del muscle dret, esquena, en el dors de l’avantbraç esquerre, melic engonal esquerra i natja dreta, i erosions, hematomes i eritemes en genitals, que van precisar per a la seua curació la primera assistència facultativa, però no tractament mèdic o quirúrgic. A conseqüència del trauma patit, va desenvolupar amnèsia psicògena.
L’acusat en la seua declaració ha reconegut els fets, per la qual cosa es desprén que és l’autor del delicte d’agressió sexual.
A més de la pena de presó, a l’acusat se li condemna a pagar una indemnització de 10.600 euros, per danys morals i per les lesions, a fer-se càrrec dels costos del judici; i a una ordre d’allunyament de 500 metres durant deu anys. També haurà d’assistir a un programa d’educació sexual.

PublicitatJuega Limpio Orihuela