Un home condemnat a 12 anys de presó per violar a la filla de la seua expareja

La secció segona de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a dotze anys de presó a un home per abusar de la filla de la seua expareja, que en el moment dels fets tenia 13 anys.

filla

La secció segona de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a dotze anys de presó a un home per abusar de la filla de la seua expareja, que en el moment dels fets tenia 13 anys.

Segons consta en la sentència, feta pública pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), els fets es van produir en una data indeterminada entre 2013 i 2014, quan l’acusat va acudir a l’habitatge de la seua exdona, on vivia la menor.

En un moment en el qual es va quedar tot sol amb la víctima, la va cridar a l’habitació on es trobava, i “tirant-li del braç i mentre la subjectava amb una mà, amb l’altra li va grapejar per tot el cos fins que va aconseguir baixar-li els pantalons i les bragues” fins a penetrar-la “sense proveir-se de preservatiu”. Després li va dir que “ningú havia d’assabentar-se del que havia passat”, oferint-li cinc euros que la menor va rebutjar.

La defensa de l’acusat, en les seues conclusions definitives, va negar els fets, estimant que no existia delicte algun i no corresponia imposició de pena ni responsabilitat civil.

No obstant açò, la sala finalment ha imposat una condemna de dotze anys per agressió sexual i una mesura de llibertat vigilada, que s’executarà amb posterioritat a la pena privativa de llibertat, durant cinc anys, temps en el qual tindrà prohibit acostar-se a menys de 300 metres de la víctima, així com comunicar-se per qualsevol mitjà amb ella.

Així mateix, haurà de fer front a una indemnització de 3.000 euros, més l’interès legal, i abonar les costes processals.

Publicitat