Condemnats cinc membres d’una mateixa família que traficava amb cocaïna i marihuana a Cullera

El tribunal els ha imposat penes de any i mig i quatre anys de presó per pertinença a grup criminal, delictes contra la salut pública i tinença il·lícita d'armes.

Publicitat

La Secció Primera de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a penes de un any i mig i quatre anys de presó a cinc membres d’una mateixa família que traficava amb droga, fonamentalment cocaïna i marihuana, en la localitat de Cullera.

El tribunal considera a tots els acusats autors de delictes contra la salut pública i de pertinença a organització criminal, i a un d’ells, a més, li condemna per tinença il·lícita d’armes.

PublicitatRovira  

El judici per aquests fets es va celebrar el passat 9 d’abril i es va saldar amb un acord de conformitat entre la Fiscalia i les defenses pel qual els processaments es van declarar culpables i van acceptar les penes que finalment els ha imposat la sala.

Segons es recull en la sentència, els acusats formaven part d’una mateixa família que es va dedicar, almenys entre juny i octubre de 2016, a vendre substancies estupefaents en la localitat de Cullera.

Les forces de seguretat es van confiscar de diferents quantitats de cocaïna i cànnabis i van descobrir diverses plantacions de marihuana durant els registres de sis habitatges freqüentats pels integrants d’aquest grup delictiu.

PublicitatJuega Limpio Orihuela