Denuncien al conductor d’un camió que va ser gravat realitzant derrapatges en una rotonda de Manises

Han denunciat a una persona per conducció temerària i a una altra per utilitzar el telèfon mòbil mentre conduïa.

Agents del Grup d’Investigació i Anàlisi -G.I.A.T.- del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil de la Comunitat Valenciana, han esclarit la comissió d’una infracció greu produïda en una rotonda pròxima a l’aeroport de Manises.

Recentment es va publicar en les xarxes socials un vídeo, en el qual un tracte-camió va ser gravat realitzant derrapatges intencionats en una rotonda pròxima a l’aeroport de Manises.

En el vídeo s’observa com el vehicle infractor, accedeix a una rotonda en la qual realitza maniobres perilloses d’acceleració i frenat, provocant el derrapatge del vehicle en diverses ocasions, estant la calçada mullada per pluja, mentre altres vehicles circulaven pel mateix lloc.

Davant la comissió d’una infracció molt greu al Reglament General de Circulació, el Grup d’Investigació i Anàlisi -G.I.A.T.- del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil de la Comunitat Valenciana, va identificar el vehicle i al conductor, denunciant-lo per “conducció temerària”, la qual cosa comporta una sanció de 500 euros i la pèrdua de 6 punts del permís de conduir.

A més, també s’ha identificat i denunciat el conductor que va realitzar l’enregistrament, per “utilitzar el telèfon mòbil mentre conduïa”, tractant-se d’una infracció greu, sancionada amb 200 euros i la pèrdua de 3 punts.

CatalanSpanish