El conductor que va atropellar una dona en Sueca donava positiu en drogues

Els altres dos joves que anaven en el tot terreny, un d'ells el propietari del vehicle, també van ser arrestats per no auxiliar a la xica.

L’home que es va entregar en la Comissaria de Policia de Torrent assegurant ser l’autor de l’atropellament ocorregut ahir de matí a Sueca donava possitiu en drogues. En l’atropellament ha mort una jove de 19 anys, han informat fonts policials. Tant l’autor material com les dos persones que l’acompanyaven han sigut detingudes per les autoritats, un per ser l’autor material i els altres dos per no ajudar a la xica.

Al voltant de les 17.30 hores, s’ha presentat en la Comissaria i roman en dependències policials a l’espera que la Guàrdia Civil es faça càrrec de les diligències.

La jove de 19 anys, veïna de Cullera, ha mort a primeres hores del matí de hui atropellada per un vehicle en la pedania de les Palmeres de Sueca (València).

L’Ajuntament de Cullera ha declarat dos dies de dol oficial amb motiu de la defunció de la jove, veïna de la localitat, en “un tràgic atropellament”, segons ha indicat en un comunicat.
L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, s’ha posat a la disposició de la família de la xica, li ha manifestat el suport del consistori i li ha oferit tota l’ajuda que puga precisar.

Les banderes dels edificis oficials onejaran a mitja asta durant la durada del duel i se suspenen tots els actes oficials previstos.