Coneix als 99 diputats triats per a la X Legislatura de les Corts Valencianes

Els resultats de les eleccions autonòmiques en la Comunitat Valenciana han repartit els 99 escons de les Corts Valencianes en aquesta desena legislatura: el PSPV-PSOE ha obtingut 27 escons, el PP, 20; Ciudadanos, 18; Compromís, 16; Vox, 10 i Unides Podemos, 8.

El PSPV-PSOE ha obtingut 10 diputats per la província de València, que ocuparan Manolo Mata, Gabriela Bravo, Vicent Soler, Mercedes Caballero, José Muñoz, Carmen Martínez, Alfred Boix, Concha Andrés, David Calvo i Rosa Peris.

A Alacant, els escons socialistes també han estat 10 i els ocuparan Ana Barceló, José Chulvi, Laura Soler, Manuel Pineda, Toñi Serna, Vicent Arques, Sandra MartínFrancisco Rubio, Rosa de Falastín Mustafá i Jesús Sellés.
Coneix als 99 diputats triats per a la X Legislatura de les Corts Valencianes

Rovira  

Per Castelló ha obtingut el seu escó el candidat socialista a president de la Generalitat, Ximo Puig, així com María José Salvador, Ernest Blanch, Sabina Escrig, Carlos LagunaAna Besalduch i Francisco Gil.

PP: 20 DIPUTATS EN TOTAL

El PPCV ha obtingut set escons a la província de València. Són els d’Isabel Bonig, Elena BastidasFelipe Javier Carrasco, Jorge Bellver, Alfredo Castelló, María José Català i Juan Carlos Caballero.

A Castelló, han obtingut escó per a les files ‘populars’ cinc diputats: Miguel BarrachinaLuis Martínez, Rubén Ibáñez, Beatriz Gascó, María Luisa Mezquita i Jesús LechaAquest sisè escó ha estat en disputa entre PP i Compromís durant bona part del recompte. Al 98,26%, el PP obtenia l’escó de Llet, que durant unes hores ha ostentat el número quatre de Compromís, l’alcalde de Borriol, Silverio Tena.

CS: 18 ESCONS, CINC MÉS QUE EN 2015 Dels 18 escons de Ciudadanos, set han estat per la província de València i corresponen a Toni Cantó, Ruth Merino, Mamin Peris, Carlos Gracia, Jesús SalmerónPatricia García i Luis Arquillos. A Alacant, Ciudadanos ha obtingut set escons, els de María QuilesYaneth GiraldoEmigdio Tormo, José Antonio Martínez, Fernando Enrique Llopis, Toni Woodward i Rosa Menor. A Castelló, els diputats de Ciudadanos seran Mercedes Ventura, Cristina Gavarda, Eduardo del Pou i Vicente Fernández.

COMPROMÍS: 16 DIPUTATS, TRES MENYS Els escons de Compromís per València, a més del de la seva candidata a la Generalitat, Mónica Oltra, els han obtingut Fran Ferri, Graciela Ferrer, Enric Morera, Juan Ponce, Papi RoblesCarlos Esteve, Nathalie Torres i Jesús Pla. En total, nou escons.

A Alacant han obtingut escó per Compromís quatre candidats: Aitana Mas, Rafael Climent, Josep Nadal i Marian Campello. Per Castelló han estat tres els escons que ha obtingut la coalició: Vicent Marzà, Mònica Àlvaro i Belén Bachero.

VOX: S’ESTRENA AMB 10 ESCONS Vox s’estrena en Les Corts amb 10 escons, dels quals quatre corresponen a la província de València, entre ells, el del candidat a la Generalitat, José María Llanos. A més, han obtingut escó Ángeles CriadoVicente Manuel Roglá i José Luis Aguirre. Per Alacant, la formació ha obtingut altres quatre escons: seran diputats de Vox Ana Vega, David GarcíaMiguel Pascual i Ana María Cerdán. A Castelló han obtingut acta María dels Llanos Massó i David Muñoz.

UNIDES PODEMOS: HUIT DIPUTATS Unides Podem ha obtingut un total de tres diputats a la província de València, que corresponen a Pilar Lima, Rosa Pérez Garijo i Ferrán Martínez. No ha obtingut escó el ‘fitxatge’ de UP, l’ex dirigent de Compromís Julià Álvaro. Per Alacant ha obtingut el seu escó el candidat a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, així com Beatriz Gascó i Estefanía Blanes. A Castelló, els escons d’Unides Podemos són els d’Irene Gómez i Cristina Cabedo.

PublicitatJuega Limpio Orihuela