viernes, 31 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Coneix al jurat de les Falleres Majors de València

L’Assemblea de Presidents de Junta Central Fallera (JCF) s’ha reunit aquest dimarts a la nit amb un punt important del dia: triar a les persones que compondran part dels jurats encarregats de triar a les Falleres Majors de València 2018 i les seues Corts d’Honor.

Aquests jurats ‘únics’ estaran formats per 7 persones cadascun d’ells, designats de la següent forma:
– 3 a proposta de JCF i els 4 restants triats en l’Assemblea de Presidents entre els candidats presentats.

Així doncs, l’Assemblea s’ha obert amb la lectura per part de Javier Tejero, Vicepresident 1° de JCF, dels noms de les persones designades per JCF per a triar a les màximes representants de les Falles 2018, per a posteriorment procedir a l’elecció de la resta de membres del jurat, que serà presentat de manera oficial a les 146 candidates dijous que ve 7 de setembre.

JURAT FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA I CORT D’HONOR 2018:

Membres proposats per JCF:
– Inma Atienza Peñarroja: Fallera de Linterna-Na Robella. Està en possessió del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants. Ha cursat Filosofia, Ciències de l’Educació i Magisteri d’Educació Primària i ha travat com a docent i en processos de selecció i formació en l’àmbit empresarial.
– Natalia Bisbal Suay: Fallera Major Infantil de València 1997. Membre de la comissió Cervantes-Pare Jofre. Ha estudiat Màrqueting i Gestió Comercial, així com Relacions Laborals. Empresària de la moda i directora d’un centre educatiu d’idiomes i classes de reforç.
Teresa Estevens Chardí. Membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2001. Pertany a la falla Pl. de la Sequiota (El Palmar). Graduada en Magisteri Infantil, treballa com a tècnic superior d’Educació Infantil en una escola infantil de Torrent.

Membres triats en l’Assemblea:
Jesús Montiel Plora: President de la Falla Azcárraga-Ferran el Catòlic. Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer de la JCF. Ha format part de la directiva de l’Agrupació de Botànic durant diversos anys, i ha sigut jurat de falla 7 anys, de l’Exposició del Ninot i 2 anys en el concurs de presentacions de la JCF.
Antonio Guisat Gómez: President de la Falla Vidal de Cañelles-Sánchez Coello. Bunyol de Fulles de Llorer de la JCF.
– Francisco Javier Nieto Roma: de la Falla Ministre MayansPlatero Suárez-Almassora. President de Sagunt-Quart
Borja Sanz Benlloc: de la Falla plaça del Mestre Arambul Sanz de Campanar. Delegat de Sector de Campanar. Estudia l’últim curs del doble Grau de Dret i Ciències Polítiques i treballa com a monitor de temps lliure i menjador en un col·legi públic de València.

JURAT DE FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA I CORT D’HONOR 2018:

Membres proposats per JCF:
Estefania López Montesinos: Fallera Major de València 2015 i Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2003. Pertany a la comissió Carrera Malilla-Illa Cabrera. Graduada en Dret per la Universitat de València i actualment opositora a judicatures.
Arantxa Bartual Jiménez: Cort d’Honor de la Fallera Major de València 2005. Fallera de la comissió de Na Jordana, on participa activament, entre altres, de les activitats teatrals. També en aquesta comissió ha sigut Fallera Major Infantil 1994 i Fallera Major en 2004. És Llicenciada en Pedagogia, Magisteri educació Infantil i Magisteri en Llengua Estrangera. Cap d’estudis de Primària en un centre educatiu d’Alboraia.
Vicent Sempere: Llicenciat en Ciències de la Informació. Periodista i presentador. Pertany a la Falla Bolsería. Va començar la seua trajectòria periodística en l’agència EFE com a corresponsal esportiu. La major part de la seua carrera la va desenvolupar en Canal 9 des de 1999 fins al seu tancament en 2013, on va exercir funcions de periodista, editor, presentador i narrador. Actualment presenta els programes “Super Murcielago” i “Super Running” en Llevant Televisió i narrador dels partits del València CF en la 97,7 Radio.

Membres triats en Assemblea de Presidents:
– María Cristina Estévez Mariñas: de la Falla Llorens-Arquitecte Lucini. Delegada de Sector de Saïdia. Posseeix el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer. Ha pertangut a la delegació de Protocol i Relacions Públiques de JCF des de l’any 2010 com a acompanyant, passant a ser Vicepresidenta 4a de l’àrea l’any 2012 fins al 2015. Professionalment, es dedique a l’organització d’esdeveniments i accions de màrqueting i publicitat des de fa més de 20 anys.
José Luis Aparicio Stingo: President de la Falla Castelló-Sogorb. Delegat de la comissió en el sector de Russafa B. Treballa com a responsable de producció en una empresa química.
Raquel Royuela Regna: Presidenta de la Falla Av. de Burjassot-Carretera de Paterna. Treballa com a administrativa en l’actualitat en una empresa que gestiona estacions de servei.
– Carlos Tuset Boada: President de la Falla Carrera de Sant Lluís-Av. del Doctor Waksman. És gerent d’una empresa d’organització d’esdeveniments i protocol.

Últimas noticias

Contenido relacionado