16.6 C
Valencia

La quarta setmana del curs acaba amb 373 grups confinats de 262 centres educatius de la Comunitat Valenciana

S'han desconfinat 43 grups de 28 centres educatius que tornen a tindre de nou ensenyament presencial.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

En la quarta setmana del curs, del 28 de setembre al 2 d’octubre, de les vores 47.000 grups que tenen les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, el 99,2 % ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència en la quarta setmana de curs. Per tant, dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià han finalitzat la quarta setmana del curs sense cap aula parcialment o totalment confinada el 85,8 %.

Per comarques, el 81,7 % dels 638 centres educatius de les d’Alacant no té cap grup confinat. Hi ha 117 centres educatius alacantins que tenen 173 grups confinats i, per tant, el 98,9 % de les vores 16.700 grups d’estes comarques estan rebent classes presencials amb tota normalitat.

- Publicitat -

A les comarques de Castelló el 90,4 % dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat. En este cas són alumnes de 34 grups de 24 centres els que s’han hagut de confinar. Això vol dir que el 99,4 % dels més de 6.000 grups d’estes comarques estan fent classes presencials sense problemes.

A les comarques de València el 87,4 % dels 958 centres educatius sostinguts amb fons públics no tenen cap grup escolar confinat. Hi ha 121 centres que tenen 166 grups confinats. És a dir, el 99,3 % dels prop de 24.300 grups està fent classes presencials amb tota normalitat.

- Publicitat -

Estes dades demostren que els centres educatius valencians són detectors de casos de contagis, més que espais de contagis gràcies a les mesures de seguretat, prevenció i protecció establides als centres educatius valencians des de l’inici de curs.

Estes dades s’extrauen de la determinació de nous grups confinats durant la quarta setmana de curs, grups que romanen parcialment o totalment confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat. En la quarta setmana de curs s’ha determinat el confinament de 118 grups de 77 centres educatius, s’han desconfinat 43 grups de 28 centres educatius i romanen confinats d’altres setmanes 255 grups de 185 centres educatius. Per tant, el total de grups confinats totalment o parcialment en la quarta setmana de curs ha estat de 373 grups de 262 centres educatius.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,026FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià