La Policia ‘posa pau’ entre dos clans familiars a Burjassot amb un maltractador i menors implicats

Una de les famílies enfrontades havia entregat els fills menors a l'avi patern que es negava a retornar-los i fins i tot els havia ocultat de manera intencionada per no donar-los a la mare

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot a un home de 26 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments i lesions. El detingut va agredir al seu exsogre en una batussa entre totes dues famílies després d’anar-se la dona de l’agressor a casa dels seus pares. El pare de la dona va haver de ser atés a l’hospital amb una ferida al cap per arma blanca, en la qual li van practicar diversos punts de sutura. Els agents van mediar entre les famílies per a rebaixar la tensió i reintegrar als dos fills menors de la parella a la mare en atorgar-li el jutge la custòdia provisional.

Les investigacions es van iniciar a conseqüència dels fets ocorreguts en la localitat de Burjassot, en la qual després d’una batussa entre dos clans familiars, una persona va haver de ser atesa en un hospital amb una ferida d’arma blanca al cap en la qual li van haver de practicar diversos punts de sutura. La batussa s’origine quan un home al costat de la seua família va anar a buscar al seu exsogre per a agredir-ho ja que l’acusava que la seua dona s’haguera anat del domicili conjugal.

Els agents van esbrinar que hi havia una profunda enemistat entre totes dues famílies originada pel que sembla, perquè el pare d’una dona, víctima de violència de gènere, no acceptava la relació que tenia la seua filla amb un home de l’altra família, ja que presumptament la maltractava, la qual cosa va originar que la dona tornara a casa dels seus pares després de l’últim episodi violent.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que la família paterna havia entregat els fills menors a l’avi patern aqueix mateix matí abans que es produïra l’agressió, negant-se a retornar-los i fins i tot ocultant-los de manera intencionada, per la qual cosa jutjat d’Instrucció de Paterna va ordenar la localització dels menors i lliurament a la mare a la qual li atorgava la custòdia provisional.

Finalment, després d’una intensa i àrdua negociació, els policies van aconseguir que els menors foren entregats en la Comissaria, els quals es trobaven en perfecte estat de salut, i evitar que totes dues famílies no tingueren cap mena de contacte entre elles a fi d’evitar un nou conflicte, aconseguint al seu torn que l’endemà passat s’entregarà el presumpte autor de les lesions que va ser detingut.

ValenciàEspañol