lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Condemnat a 4 mesos de presó per incomplir reiteradament el confinament a Torrevieja

Va ser detingut per trobar-se en la via pública sense causa justificada després de quatre advertiments previs pels mateixos fets.

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Torrevieja ha condemnat a un veí d’esta ciutat a quatre mesos de presó per un delicte de desobediència greu a l’autoritat, en haver incomplit reiteradament l’ordre de confinament establida pel Reial decret de l’Estat d’Alarma.

L’acusat va reconéixer els fets i es va declarar culpable en un judici ràpid celebrat amb conformitat de les parts el passat 4 d’abril. La sentència deixa suspesa l’execució de la pena privativa de llibertat amb la condició que el penat no torne a delinquir en el termini de dos anys.

La Guàrdia Civil li va detenir al voltant de les 17.30 hores del 3 d’abril, quan es trobava en la via pública, al carrer la Lloma de Torrevieja, sense causa justificada per a això.

Els agents ja li havien advertit prèviament de les conseqüències de l’incompliment de l’ordre de confinament en quatre ocasions anteriors, els dies 17, 21, 22 i 23 de març.

Últimas noticias

Contenido relacionado