jueves, 18 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Es confirma la mort de la valenciana desapareguda a Mèxic al juliol

Les autoritats mexicanes han confirmat avui divendres que les restes humanes trobades el 26 de juliol pertanyen a la ciutadana valenciana, Pilar Garrido, donada per desapareguda des del dia 2 d’aquest mateix mes en l’estat de Tamaulipas.

La Procuradoria General de Justícia de Tamaulipas ha confirmat la notícia després de contrastar l’ADN de les restes oposades amb les del fill de Pilar.

Pilar Garrido Santamans, valenciana de 34 anys, viatjava al costat del seu marit i el seu fill, de poca edat, quan van ser assaltats per dos homes armats, que la van segrestar.

Des que desaparició, la Policia mexicana va treballar a corroborar el testimoniatge del marit de Pilar, que va ser interrogat en qualitat de testimoni al moment de presentar la denúncia.

Segons el relat dels fets, dos individus armats els van demanar que baixaren del cotxe i els donaren les seues pertinences.

En adonar-se que dins del vehicle viatjava el seu fill de poca edat, segons el seu marit, els individus van apuntar amb una arma a Pilar i se la van emportar contra la seua voluntat.

Últimas noticias

Contenido relacionado